Nejnovější recenze ze sekce Boxerské rukavice
- Hodně vycpané rukavice na prstech
- Příliš volné zápěstí
Cena odpovídá kvalitě:)
- Pohodlné
- Pěkné
- Dobře se s nimi boxuje
S rukavicemi jsem spokojená, jen by to chtělo mít větší výběr barev.
- Jednoznačně cena, zpracování. Pro amtérské boxování vynikající.
- Nic jsem neobjevil.
Kdo si chce jen tak zaboxovat, odreagovat, vřele doporučuji.
Super kvalita, velká vrstva písku.
pěkný design, pevné, snad něco vydrží...
- Rukavice jsou lehké
- Odpovídají potřebám mého syna
Rukavice jsou lehké
Odpovídají potřebám mého syna
- Kvalita příšerná kdybych to věděla objednala bych si dražší tyto půjdou do kose
Hrůza
Reakce obchodu ŽijemeSportem.cz
Reakce: 1. dubna 2012
Dobrý den, rukavice jsou kvalitní dle hodnocení našich zákazníků http://www.zijemesportem.cz/boxerske-rukavice/31229-boxerske-rukavice-lonsdale-champ-gloves.html#tabs a za super cenu. Asi jste chtěla profi rukavice do 200 kč. Raději je můžete dát jiným dětem, které si je určitě užijou než, aby skončili tyto skvělé rukavice v koši. ŽijemeSportem.cz
Líbí se mi
Kvalita ,cena
vybral jsem si ho protoze ho potrebuji
- fajn
vyborna cena
- Dobře drží, lehce se nandavají, výborně vypadají
Prozatím spokojenost, za tu cenu určitě dobrý. Výdrž materiálu zatím nemohu posoudit.
- Kvalitní zpracování
- Český výrobce
- Pravá kůže
- Cena (akce na ofic. webu piran sport)
- Barevné kombinace
- Na jednom místě u suchého zipu leze nit, snad se to nebude časem párat, ale šlo by to snad zašít
V akci na ofic. e-shopu piran sport za 999,- místo 1500,-. PRO rukavice z kůže za tuhle cenu v takové kvalitě je velice rozumná koupě. Používám pro tréninkové účely MMA (yong tjun). Černo žlutá kombinace působí velice mile 8o)
perfektně sedí mohu jen doporučit
- Kvalita zboží
Zboží je perfektní splňuje veškeré potřeby pro Box a jiné sportovní aktyvity.
- dobrá, kožené rukavice
jsou perfektí
rukavice jsem si vybrala jako dárek pro svá děcka, často potřebují vybít energii:-) rukavice jsou kvalitní a splňují mé představy
- Výborné sparringové rukavice,
- Vysoce kvalitní materiál a provedení
- Skvělě fixovaná ruka
Preferuji výrobky českých firem pokud svou kvalitou konkurují zahraničním výrobcům,což je u těchto rukavic bezesporu dokonale naplněno.Ne nadarmo tato firma dodává ochranné pomůcky do české extraligy v boxu.V neposlední řadě je i jejich cena,rukavice zahraničních firem v této kvalitě se pohybují v cenách podstatně vyšších.
Dárek pro sportovního nadšence, proto jsem využil vaše služby. A hlavně příjemná cena.
Perfektní obchod, který má velmi přehledné stránky a výborně propracovanou komunikaci mezi zázazníky.